top of page

De Pollution

Frissítve: 2022. dec. 14.

A legalapvetőbb szépségápolási kezelések beazonosításához szükséges lépések.

KÖRNYEZETSZENNYEZÉS. LÁTHATALAN, MÉRGEZŐ BEHATÁSOK ÁLTAL ELŐIDÉZETT KÁROK.


VÉDELMET NYÚJTÓ ÉS HELYREÁLLTÓ TERMÉKSKÁLA KÖRNYEZETI SZENNYEZŐDÉSEK ELLEN KIALAKÍTOTT (LÁTHATATLAN, MÉRGEZŐ BEHATÁSOK ELLEN)


A bőr biomarkerei destabilizálódnak, valamint számos káros mutació és láncreakció is végbe mehet. Ide sorolható a pórusok eltömődése,a stressz, a méreganyagok bejutása. Ezek mindegyike idő előtti öregedést eredményezhet,illetve az öregedés folyamatát felgyorsíthatja.


De Pollution


Ez a summecosmetics által kínált olyan bilaterális (kétoldali) termékpaletta, mely egyfelől megvédi és óvja a bőrt a külső ártalmas behatásokkal szemben, másfelől pedig helyreállítja és ellensúlyozza a bel-és kültéri szennyezések által okozott negatív hatásokat és roncsolódásokat.


Prebiotikus összetevők


BÉTA-GLÜKÁNOK: Stimulálja a bakteriális flóra burjánzását, mely úgy segíti a bőr sértetlenségét, hogy izolálja a külső behatásokat.


BIFIDA FERMENT LIZÁTUM: Stimulálja és erősíti a bőr természetes mikroflóráját, javítja a bőr természetes önvédelmi barrier funkcióját, kiegészíti a bőr endogén önvédelmi mechanizmusait, sejtszinten serkenti az anti-immunszupresszív folyamatokat, illetve hatékonyan elnyeli az UV sugárzást; valamint segít helyreállítani a bőr pH-ját.


BETAIN: Akár 10 vízmolekula is kapcsolódhat molekulájához, mely révén dúsabbá válhat a bőr felszínén megtalálható hidrofil lipid réteg. Kiváló mélyhidratáló hatású. Erősíti a barrier funkciót.


ZABKIVONAT: Gátolja a citokinek és a hisztamin felszabadulását, részt vesz a keratinociták szintézisében, valamint esszenciális lipidjeinek köszönhetően rendkívül jelentős hozzájárulást tud nyújtani a barrier funkció megerősítéséhez.





15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Summe Sun

bottom of page